Om du letar efter en effektivare sorts snöplog, så är en vikplog det du söker. Den är enkel och robust, tål tuffa tag, och är tillverkad i Sverige. Det här är en variant som är väldigt populär till åkgräsklippare, snöplogar, parktraktorer, och mycket annat.  Du hittar mer information här: https://www.sweeptech.se/natbutik/snoplogar/vikplog-gen-2.

En viktig aspekt är att den är väldigt flexibel och kan flyttas på ett mer effektivt sätt än rakt snöblad. Den är utvecklad av SweepTech, som också har tillverkat den. Detta gör att du kan vara säker på att en snabb leverans och en bra och komplett service. Vid behov går det även att utrusta den med hydraulcylindrar.

Om din maskin är större kan redskapsfästen utrustas med flytläge samt horisontell behandling. Denna snöplog är skonsam mot underlaget när man jobbar på stenplattor. Detta gäller givetvis även på kullersten och andra underlag som kan vara lite känsliga, och den funkar även bra på asfalt och grus.  Den är väldigt slitstark.

Köp din vikplog hos  SweepTech

SweepTech grundades snart för snart 15 år sedan. Här finns stor kompetens och erfarenhet inom området. De har både en fysisk affär och en webshop. Om du skulle vilja leasa en maskin finns det gynnsamma betalningsmodeller. De kan du hjälpa dig hitta rätt betalningsalternativ som passar just dig och din situation.  Här kan du hitta det mesta du behöver inom borstteknik, snöplogning, och liknande teknologi.

Om du handlar för över 300 kr kan du välja att dela upp din betalning räntefritt. Du kan då istället betala över 3 till 12 månader. Vid köp över 5000 kr Kan du välja att delbetala i 24 månader om det skulle vara det bättre alternativet. De betalsätt som används på webbshopen är faktura 30 dagar samt betalning via Paypal.​