Ett hett tips på en bra bar i Jönköping:  Shooters Biljard. Här kan du planera en helkväll för ett lite större event, såväl som att bara dyka upp på en after work eller ett lite kortare barhäng. Här kan du avnjuta en god middag i goda vänners sällskap med både god mat och dryck, men det finns också mycket annat roligt att göra. Om du är en fotbollsälskare så finns det stora möjligheter att se ditt favoritlag på det sätt som fotboll ska avnjutas, dvs med några öl i sig och i ett gott sällskap. Shooters är en riktigt bra pub Jönköping.

Nu drar dessutom Premier League-säsongen igång, och den är lika spännande som den brukar vara. Här samlas många av världens bästa tränare och spelare för att göra upp om ligatiteln i det som troligtvis är den mest underhållande fotbollsligan i världen. Det finns många anledningar till ligans attraktionskraft. En av dessa är spelstilen, som är mindre taktiskt orienterad, mer fysisk och atletisk och därmed är det mycket fart och fläkt och mindre ställningskrig.

Fotboll gör sig bäst på en bar

Detta borgar för spännande matcher, som aldrig avgörs innan slutsignalen gått. Här betyder inte 3-0 underläge att matchen är körd, utan matcherna är ofta väldigt dynamiska och har ofta flera olika ansikten under loppet av 90 minuter. Perfekt för publiken alltså, både på arenan och hemma framför teven.

Just Premier League har ju också ett starkt traditionellt fäste i Sverige sedan tiden på 80-och 90-talet, då det var den enda ligan vi hade tillgång till på TV, förutom allsvenskan. Detta gör att många har favoritlag i England som fortfarande ligger dem varmt om hjärtat. Om du bor i Jönköping är Shooters B​​iljard en perfekt bar att kolla på Premier League på.​